#давайпака: Включай запісь, будзем навагодняе абрашчэніе запісываць.

Алесь Пилецкий, Facebook /

― Ало, прывет.

― Здравствуйте, Александр Григорьевич.

― Включай запісь, будзем навагодняе абрашчэніе запісываць.

― По телефону?

― Па целефону. Карцінку старую вазьмёш, із года в год нічэво не меняецца жэ.

― Хорошо, Александр Григорьевич. Я готов.

― Уважаемые саацечэственнікі. В этат празднічный вечэр я хацел бы снова абраціцца к вам. Пішэш?

― Да, Александр Григорьевич.

― Абраціцца к вам с не савсем абычнай рэч'ю. Я знаю, што эта был трудный год для нашэй страны і многіх із вас. Не буду скрываць ― следуюшчый будзет не прошчэ. За все прошэдшые годы мы старалісь прэдпрынімаць шагі к улучшэнію сітуацыі. Што-та у нас палучалась. Што-та не очэнь. Сыгралі сваю роль внешніе фактары, каторые не пазволілі в полнай мерэ рэалізаваць задуманнае. Былі і внутрэнніе прычыны. Разгільдзяйства і недабрасовестнасць атдзельных ліц, врэдзіцельства і безатветственнасць. Эта всё нада прызнаць. Как і то, што часць віны лежыт такжэ і на мне. Не скрою, я очэнь долга думал перэд цем, как абраціцца к вам сегодня. Я взвешівал все за і проціў, думал а паследствіях. А сваей собственнай судзьбе і судзьбе маіх блізкіх. Я такжэ думаў а том, што можэт праізайці са страной в дальнейшэм. Но я прынял рэшэніе... Уважаемые саацечэственнікі, беларусы. Я знаю, што все мы в глубіне душы дзеці і тожэ верым в навагодніе чудзеса, хоць і не прызнаёмся в этам. Мы загадываем жэланія пад бой курантав. Я не магу ісполніць все еці жэланія. Но думаю, што севодня ісполню хаця бы адно. Уважаемые саацечэстьвеннікі! Я прынял рэшэніе уйці са свайво паста. Настала врэмя перэмен. Цепер мы все к этаму гатовы... Запісаў?

― Александр Григорьевич... Александр Григорьевич, да. Всё записано. Александр Григорьевич, спасибо вам! Спасибо.

― Цебе панравілась?

― Александр Григорьевич, мы все давно ждали этого вашего обращения. Мы надеялись, что это всё так и произойдёт. Многие в вас не верили, но я всегда знал. Спасибо вам!

― Все ждали, гаварыш, а ты всегда знал?

― Да, Александр Григорьевич!

― Включай апяць запісь, небальшая прыпіска ешчо будзет.

― Включил, Александр Григорьевич.

― На самам дзеле нет!!! Хахахахаха!!!! Хахахахха!!! Хахахахаххаа!!!!

― ...

― Хахахахахах!!! Хахахахах!!! Хаххахаа! Ало! Хаххаха!!! Ало?

― ...

― Ало, запісаў? Ты тут?

― ...

― Ало?! Чорт паберы!

― ...

― Чорт паберы!!!
- первое информационное агентство самой недостоверной и непроверенной информации. Относиться к его сообщениям необходимо несерьезно и, по возможности, с юмором.

Агентство готово к сотрудничеству и намерено развивать сеть своих региональных корреспондентов. Для того, чтобы поделиться своей новостью, воспользуйтесь кнопкой "Прислать новость" или просто пишите нам по адресам, указанным в категории "Контакты".

Самые интересные сообщения будут опубликованы на нашей ленте новостей. Ударим юмором по кризису!

Новости по теме

Новости других СМИ