#давайпака: С наступаюшчым!

Алесь Пилецкий, Facebook

— Григорьевич, алло. Привет.

— О, Уладзіміравіч! Прывет, здраўствуй!

— С наступающим тебя, Саш. Всего наилучшего в новом году, здоровья, удачи во всём. Пусть у нас иногда и бывают споры и разногласия, но ты знай, что в будущем году я всегда готов выслушать, помочь в меру возможностей.

— Спасіба, Валодзя. Бальшое спасіба. Цебе тожэ усево жэлаю. Удачы, шчасцья, любві. Всево наілучшэва.

— Чем занят? Какие планы на встречу нового года?

— Ой, Валодзя, многа дзел, многа дзел. І рабочые вапроосы ешчо не рэшэны, і празнічные хлопаты. Весь в дзелах. Вот стараюсь бюджэт пралістаць хаця бы, пасматрэць, што там маі панапісывалі. Я ешчо не падпісаў, нада хоць глянуць адным глазком. А тут внучкі прыехалі, бегают радуюцца. У меня ж ёлка дома. Пеця прыслаў канфет у падаркі на празнік. Харошыя, свежыя. Я палажыў пад ёлку. То ані нашлі, шчас не адарваць. Цебе не прысылаў?

— Мне? Мне нет. Не присылал.

— А точна… Што эта я.. Недатумкаў. Усё ўрэмя забываю.

— Ничего.

— Ну так вот я увесь у дзелах, у дзелах. Ну как перад празнікамі, сам знаеш. Хочацца ўсё дадзелаць, штобы ужэ спакойна уздахнуць пад куранты, падняць бакал.

— Ясно.. Так ты у себя будешь? Может объединимся, так сказать. Можно у меня на даче. Или к тебе, потом на охоту можно на полдня.

— Ой, Валодзя, я, ты знаеш, немнога прастыў. Баюсь куда выхадзіць, штоб не прадула. Ну і хочацца с сынаўямі, унукамі. Мы не прыглашалі нікаво. Невесткі самі гатовят дажэ. Старшэва жэна очэнь укуснае заліўное дзелае. Нарвежскій ласось, укроп, лук, залівает жэлацінам і у халадзільнік. Укусна очэнь. Не пробаваў?

— Норвежский лосось? Пробовал когда-то..

— Валодзя, ізвіні, ну праўда. Без абід. Мы даўно ўжэ рэшылі с сем’ёй, чэсна.

— Всё нормально, Саш. Я понимаю.

— Ты эта, слушай, наберы Нурсултану. Он ахоту любіт, можэт как раз сабіраецца, раз выхадные.

— Я уже звонил, он тоже приболел немного. Будет с семьёй.

— Ой чорт. Нада пазваніць, узнаць как он там. Но ты не расстраівайся, найдзёцца кто-та. У цебя жэ там многа людзей.

— Всё нормально.

— Ну то і харашо. Тагда устрэцімся ужэ у новам гаду. Дай бог будзет не так плоха, как гаварат. Гдзе наша не прападала, как гаварыцца. І не такое перажывалі. Не грусці там. Усё харашо будзет!

— Спасибо, Саш.

— О, тут ка мне целевідзеніе прыехала, буду к народу абрашчацца, убегаю. Перадавай там паздраўленія с наступаюшчым ат меня ўсем сваім.

— Хорошо, до свидания. С новым годом.

— Спасіба, спасіба! Давай, Валодзя, пака!

- первое информационное агентство самой недостоверной и непроверенной информации. Относиться к его сообщениям необходимо несерьезно и, по возможности, с юмором.

Агентство готово к сотрудничеству и намерено развивать сеть своих региональных корреспондентов. Для того, чтобы поделиться своей новостью, воспользуйтесь кнопкой "Прислать новость" или просто пишите нам по адресам, указанным в категории "Контакты".

Самые интересные сообщения будут опубликованы на нашей ленте новостей. Ударим юмором по кризису!

Новости по теме

    #давайпака: Апяць Статкевич

    — Александр Григорьевич, не беспокою? — Гавары. — В воскресенье опять несанкционированная акция Статкевича. Вопрос о создании в Беларуси российской авиабазы...подробности

Новости других СМИ